Eet lokaal en van het seizoen. Ik hoor het steeds vaker. Zelf raad ik mijn cliƫnten aan veel groente en fruit te eten. En als je dan ook nog een beetje bewust en duurzaam wilt zijn, is lokaal en van het seizoen eigenlijk heel logisch.

Practice what you preach

Dus heb ik sinds een paar maanden een abonnement op een groente- en fruittas, die ik wekelijks ophaal bij mijn biologische buurtwinkel. Practice what you preach! šŸ¤“ Alles komt direct van de boer en de producten zijn allemaal 100% biologisch, liefst biodynamisch, en zo veel mogelijk onverpakt.

Steeds een verrassing

Elke week is het weer een verrassing wat er in de tas zit en dat inspireert om weer nieuwe recepten uit te proberen. Hoe vaak koop jij normaal gesproken bijvoorbeeld een spitskool of een artisjok?

Vind jij het lastig om steeds maar weer creatief te zijn? Ik deel regelmatig mijn favoriete recepten op Instagram en Facebook. Ben je wel creatief, maar kun je ander advies gebruiken? Neem gerust contact met me op voor het maken van een vrijblijvende kennismakingsafspraak. Dan kunnen we samen kijken wat ik voor je kan betekenen.

Please follow and like us: